Csatlakozz a magyar világsikerű kávé történethez Te is és kezdd el forgalmazni a BORO-Coffee kávé mesterműveit!

LEGYÉL PARTNERÜNK!

A BORO-Coffee márkanév egyet jelent a minőséggel, az igazi kézműves kávézás luxus élményével, amelyet díjaink, kávéink kitüntetései egyaránt igazolnak, de talán semmi sem ad ennek nagyobb érvényt, mint az a körültekintő, szeretetteljes figyelem, amely a kávéink készítése során az alapanyagból a kész csomagolt prémium kávékká válását felügyeli és gondozza.

Ahogy a szobrász sem kőként tekint formázandó alkotására, úgy számunkra sem kávészemekről, hanem mesterművekről van szó, amelyek a kávézás élvezetének történetét mesélik megannyi ízben és variációban.

5+1 kávékülönlegesség, amikkel felpezsdítheted a szürke hétköznapokat - Boro Coffee

BORO-COFFEE PARTNERSÉG

Kávéink hosszú útja során elengedhetetlen, hogy partnereink kiválasztására nagy figyelmet fordítsunk és csak olyan cégekkel dolgozzunk együtt, akik önmagukban is kiválóak, így együtt, együttes erővel valóban rendkívülit tudunk alkotni.

A BORO-Coffee forgalmazóknak ad lehetőséget, hogy eljuttassák ezeket a mesterműveket vásárlóik csészéjébe és kulináris élménnyel ajándékozhassák meg az embereket.

Legyen a forgalmazó partnerünk! Használja ki ezt a rendkívüli lehetőséget és jelentkezzen, hogy informálhassuk, tájékoztathassuk Önt forgalmazói programunk kiemelkedő lehetőségeiről.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés nem jár kötelezettséggel, csupán az ajánlatok részletes megismerését és a kapcsolatfelvételt szolgálja. Az adatokat bizalmasan, adatkezelési irányelveinknek megfelelően kezeljük.

 

Itt találkozhattál már velünk

Csatlakozz a magyar világsikerű kávé történethez Te is és kezdd el forgalmazni a BORO-Coffee kávé mesterműveit!

KÉZMŰVES KÁVÉ MANUFAKTÚRA

100% SPECIALITY KÁVÉ ÉLMÉMÉNY

KÁVÉK A FÖLD LEGJOBB ÜLTETVÉNYEIRŐL

MINDEN ADAG FRISSEN PÖRKÖLVE