Munkavállalói elégedettség – Számít a kávé minősége?

2021.07.28.

Manapság már nehezen találni olyan munkahelyet, ahol valamilyen formában ne lenne biztosítva a kávéfogyasztás lehetősége. Kis túlzással azt mondhatjuk, hogy legalább egy kotyogós minden konyhában fellelhető. Annak tudatában, hogy a felnőtt magyar társadalom mintegy 85%-a rendszeres fogyasztója az élénkítő babszemeknek, nincs ebben semmi meglepő. De milyen alapanyag kerül a kávéfőzőbe? Talán ez az egyik legfontosabb kérdés. Erre pedig általában a munkaadónak kell választ találnia.

Hogy miért a munkaadónak? A kávé biztosítása természetesen nincs törvényileg előírva, de a munkavállalói elégedettség növelésének talán ez az egyik legkifizetődőbb eszköze. Az ingyenes kávézás lehetősége egy aprócska gesztusnak tűnhet, de kutatások eredményei is alátámasztják, hogy az alkalmazottak számára az emberséges hozzáállás vagy a fizetésemelés mellett a korlátlan kávéfogyasztás is fontos szempontnak számít.

munkavállalói elégedettség

Egy minden igényt kielégítő kávéfőző megvásárlása egyszeri kiadást jelent, a babszemek beszerzéséről viszont rendszeresen gondoskodni kell. És ez szokta a nagyobb fejtörést okozni…

Számít a minőség? Számít a minőség!

Mennyiség vagy minőség? Ezeket a szempontokat minden egyes vásárlás alkalmával ütköztetni kell. Nincs ez másképp a kávészemek esetében sem. Az alacsony minőségű alapanyaghoz nagy mennyiségben, viszonylag olcsón hozzá lehet jutni, az ízélményt nyújtó specialty babszemek beszerzéséhez viszont kicsit szélesebbre kell tárni a pénztárcát. De vajon megéri?

Fordítsuk meg a kérdést: érdemes pénzt kiadni olyan kávészemekért, amiknek az elkészítése után kesernyés, égett ízű főzetek készülnek? Növelhető a munkavállalói elégedettség az ingyen kávé biztosításával, ha az alapanyag minősége kifogásolható?

munkavállalói elégedettség

Specialty babszemek – Garancia a minőségre

Minden kávépörkölő szereti hangoztatni, hogy a legjobb minőségű kávészemeket kínálja a vásárlóinak. Rákerül a csomagolásra a legfinomabb, minőségi vagy a prémium pecsét, és máris nagyobb eséllyel (ráadásul magasabb áron) lehet értékesíteni a termékeket. A specialty kávé egy fülbemászó jelzőnél azonban többet takar. Nem egy vevőcsalogató hívószóról, hanem a valódi minőség védjegyéről van ugyanis szó. Hogy pontosabban fogalmazzunk, a specialty a kávézás világában a legmagasabb minőséget jelenti.

Többet szeretnél megtudni a védjeggyel ellátott kávészemek termesztéséről, betakarításáról és elkészítéséről? IDE KATTINTVA alaposabban elmélyedhetsz a témában.

Minőségi kávé? BORO-Coffee!

Ha egy kedvező árú, de minden szempontból prémium minőségű, felejthetetlen ízélményt biztosító kávéval szeretnéd megajándékozni a munkatársaidat, vagy csak megkóstolnád a világ vezető kávétermelő országaiból érkező különlegességeket, nézz szét a BORO-Coffee kínálatában, ahol szemes, kapszulás és koffeinmentes kávék közül is válogathatsz!

munkavállalói elégedettség

Kóstolj meg egy BORO-t, és ízleld meg a különbséget!

Kedvenc kávéitok

 • Boro Coffee - Crema

  CREMA

  2 200 Ft6 800 Ft
 • Espresso - Boro Coffee

  ESPRESSO

  2 600 Ft8 400 Ft
 • 100% Arabica - Boro Coffee

  100% ARABICA

  3 200 Ft10 800 Ft
 • Kapszula csomag - BORO Coffee

  4 darabos kapszula csomag

  4 900 Ft
 • Boro-Coffee - Nicaragua Kapszula

  NICARAGUA Kapszula

  1 290 Ft