Kávérendelés online – Egyszerűen, gyorsan, biztonságosan

2021.02.15.

Ha kávéval indítod a napot, vagy a délutáni pörgéshez rendszeresen szükséged van egy erőteljes főzetre, bizonyára gondolni sem szeretnél rá, hogy a babszemeket tartalmazó tárolót üresen találod. A kellemetlen helyzet elkerülése érdekében érdemes időben gondoskodnod az alapanyag utánpótlásáról. Miért ne tennéd meg mindezt egyszerűen, gyorsan és biztonságosan?

Ajándékbeszerzés? Online. Ruhavásárlás? Online. Technikai berendezések megvásárlása? Online. Manapság kevés olyan dolog van, amit ne lehetne az interneten keresztül elintézni. Mi a helyzet a kávérendeléssel? Mutatjuk, hogy miért érdemes laptopot, tabletet vagy telefont ragadnod, ha a napindító italodhoz szükséges alapanyag beszerzéséről van szó.

Kávérendelés online – Egyszerűen, gyorsan, biztonságosan - Futuremanagement - Online Marketing Ügynökség

Kávérendelés online – 5 ok, amiért ajánlott elkerülnöd a bevásárlóközpontokat

1. Nem kell kimozdulnod otthonról

Ez a szempont manapság nem csak a kényelem miatt fontos. Vírushelyzet idején a távoli ügyintézés lehetősége az élet számos területén megkönnyítheti a helyzeted. A havi babszemadag megrendelése fotelben ülve, laptoppal és egy csésze kávéval a kezedben sokkal kényelmesebb, biztonságosabb (és stílusosabb), mintha maszkkal az arcodon, tömött bevásárlóközpontokban állnál sorba a pénztárnál.

2. Időt és energiát spórolsz

Ha nem jut eszedbe a nagybevásárlás során letudni a babszemek beszerzését, kiürülő készlet esetén kénytelen leszel a kávé miatt ismét útnak indulni. Vagy választhatod a webshop-ot, ahol néhány kattintással elintézhetsz mindent. A futárra bízhatod a szaladgálást, Neked pedig csak a küszöbödig kell elsétálnod, hogy átvedd a csomagot. 2-3 perc vagy 1-2 óra? Mennyi időt és energiát szeretnél rászánni az alapanyag megvásárlására?

3. Nincs csábítás

Bizonyára számodra is ismerős a helyzet, amikor állsz a bevásárlóközpont roskadásig megpakolt sorai között, és ahelyett, hogy célirányosan a kávék felé vennéd az irányt, elkalandozol az akciós készlet irányába. Mire a babszemekhez érsz, biztosra veheted, hogy 10-15 „felesleges” termék pihen majd a kosaradban. Egy kávés webshopban maximum a különböző ízek csábításának kell ellenállnod. Más termékekkel nem kell „megküzdened”.

Kávérendelés online – Egyszerűen, gyorsan, biztonságosan - Futuremanagement - Online Marketing Ügynökség

4. Van időd és lehetőséged tájékozódni

Amennyiben szereted tudni, hogy pontosan mi kerül a kosaradba, érdemes időt szakítanod a tájékozódásra. A dobozok hátoldalán elhelyezett apró betűket is bogarászhatod, de sokkal egyszerűbb – ráadásul hasznosabb információkat is kaphatsz –, ha a webshopon található leírásokat és véleményeket böngészed végig.

5. A virtuális polcokon jobb a minőség és nagyobb a választék

10-15 alsó/középkategóriás vagy 15-20 prémium minőségű kávé között válogatsz szívesebben? Az első esetben a kisboltok és bevásárlóközpontok felé érdemes venned az irányt, utóbbi esetben viszont elég, ha IDE KATTINTASZ, és megtekinted a BORO-Coffee specialty babaszemeket rejtő kínálatát.

Kávérendelés online – Egyszerűen, gyorsan, biztonságosan - Futuremanagement - Online Marketing Ügynökség

Indíthatjuk a futárt?

Kényeztesd az érzékeidet! Ízleld meg a minőséget! Látogass el a prémium kávészemek világába, ahol 15 single origin és 8 blend termék közül választhatod ki az igényeidhez legközelebb álló ízt és intenzitást – legyen szó hagyományos, koffeinmentes, kapszulás vagy zöld kávéról!

Kávérendelés online? Kóstolj meg egy BORO-t, és ízleld meg a különbséget!

Kedvenc kávéitok

 • Boro Coffee - Crema

  CREMA

  2 200 Ft6 800 Ft
 • Espresso - Boro Coffee

  ESPRESSO

  2 600 Ft8 400 Ft
 • 100% Arabica - Boro Coffee

  100% ARABICA

  3 200 Ft10 800 Ft
 • Kapszula csomag - BORO Coffee

  4 darabos kapszula csomag

  4 900 Ft
 • Blend válogatás - BORO-Coffee

  Blend Válogatás

  11 700 Ft